Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Mladý muž v Brně přepadl maminku s dítětem. Sahal jí na prsa a chtěl po ní peníze

Chvíle strachu musela zažít v nedávné době v Novém Lískovci mladá žena s dítětem. Malé dívence se chtělo po cestě k doktorovi na toaletu, tak žena zastavila na nedaleké benzínce. Za jejím vozidlem zastavilo neznámé auto, ze kterého vystoupil mladý muž. Po ženě požadoval peníze a přibližoval se k ní. Následně ji sáhl do výstřihu a začal ji osahávat prsa. Vyděšená žena mladíkovi nakonec vydala stravenky v hodnotě přes šest set korun a muž odjel.

Zapamatovala si registrační značku vozidla, kterou následně uvedl její přítel operačnímu důstojníkovi na lince 158. Policisté zjistili, že čtyřiadvacetiletého muže aktuálně pohřešuje jeho matka.

Šlo o psychiatrického pacienta, který přestal užívat léky a vyrazil na výlet. Hned na to se rozběhla pátrací akce a policisté také lokalizovali mobilní telefon. Netrvalo dlouho, hlídka muže vypátrala a ten putoval do policejní cely. „Nyní čelí obvinění z loupeže a mohl by mu v případě odsouzení hrozit až desetiletý pobyt za mřížemi," zavřela policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Autoři | Foto ilustrační foto, Liberecká Drbna | Zdroj PČR

Štítky Nový Lískovec, přepadení, matka, dítě, osahávání, Brno, peníze, prsa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý muž v Brně přepadl maminku s dítětem. Sahal jí na prsa a chtěl po ní peníze  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.