Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž se v Brně na veřejnosti bičoval opaskem, strážníkům recitoval o ďáblu

V Brně si člověk zvykne na leccos. Avšak i otrlé Brňáky občas překvapí veřejné bičování. V sobotu odpoledne si kolemjdoucí v Benešově ulici všimli muže, který se švihal opaskem. Naznačoval přitom i údery směrem k ostatním chodcům, stojícím autům a parkovacímu automatu.

Přivolaní strážníci k němu přiběhli a vyzvali ho, aby se zklidnil. Muž nejprve poslechl, jenomže po chvíli se znovu přestal ovládat a probouzela se v něm agresivita.

Muž velmi neklidný a bičování navíc  doprovázel citacemi z bible i verši na oslavu ďábla. Strážníci se ho trpělivě snažili mírnit a zjistit, jestli není pod vlivem léků. Ve chvíli, kdy se na jednoho z nich pokusil zaútočit a vykřikl „já jsem voják, na mě nemáš“, jim ovšem nezbylo nic jiného než použít donucovací prostředky.

Zdravotníkům potom asistovali při převozu do nemocnice. Lékařka muži ošetřila drobné oděrky, které si způsobil sám opaskem. „Vzhledem k tomu, že dechová zkouška prokázala bezmála tři promile alkoholu v dechu, nechali ho strážníci odvézt na záchytnou stanici," uzavřel policejní mluvčí Jakub Ghanem.

Autoři | Foto Flickr.com | Zdroj MP Brno

Štítky bičování, opasek, ďábel, bible, opilý muž, Brno, strážníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se v Brně na veřejnosti bičoval opaskem, strážníkům recitoval o ďáblu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.