Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Brutální napadení v centru Brna. Útočníci kopali do kluka na zemi, zmlátili i ženu

Pamatujete se na nedávný otřesný případ, kdy muž v Bratislavě kopem usmrtil Filipínce? Nebo skupinku Nizozemců, kteří v Praze málem zmrzačili číšníka? Brno má bohužel od dnešního rána podobný "zářez". Útočníci se navíc nestyděli napadnout i ženu.

Nezvykle brutálního útoku si na rohu Masarykovy ulice všimla obsluha kamer městské policie. Skupina sedmi mladíků jdoucích k hlavnímu nádraží náhle změnila směr a zamířila ke dvacetiletému muži a jeho třem známým, kteří se společně zdržovali před vchodem jednoho z domů.

Po krátké slovní výměně se rozpoutala fyzická potyčka. Dva útočníci ze sedmičlenné skupiny začali dvacetiletého muže kopat, a když se snažil odběhnout, doběhli ho a dali mu opět nepěkně zabrat.

Napadání neustalo ani poté, co muž spadl na zem. To útočníky neodradilo. Do mladíka kopali a mlátili dál. Někteří z kamarádů se oběma podezřelým aktivně snažili v útocích bránit. Marně. Jeden z agresorů dokonce nakopl s rozběhem přítomnou ženu kopanec do hlavy.

„Pracovníci dohledového centra se přes operační středisko okamžitě spojili se strážníky v terénu a první z hlídek městské policie dorazila na místo už přibližně čtyři minuty po začátku incidentu. O dvě minuty později ji následovaly další dvě autohlídky strážníků," uvedl mlubčí strážníků Jakub Ghanem.

Strážníkům se podařilo dopadnout oba podezřelé ve věku sedmnácti a třiadvaceti let a kontaktovat dvojici napadených, stejně jako několik dalších svědků. Napadený muž měl na obličeji oděrky a stěžoval si na bolesti hlavy. Záchranáři ho převezli do nemocnice. „Strážníci celý případ ze sobotní noci předávají státním policistům pro důvodné podezření ze spáchání trestného činu. Předmětem šetření bude i důvod útoku," uzavřel Ghanem.

Autoři | Foto MP Brno

Štítky Brno, městská policie, napadení, Praha, Bratislava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Brutální napadení v centru Brna. Útočníci kopali do kluka na zemi, zmlátili i ženu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.