Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Opilý muž v Brně venčil známému psa. Surově ho přitom mlátil kovovým vodítkem

Nelidského zacházení se dostalo pejskovi, jehož šel v noci na neděli na Cejlu vyvenčit známý jeho páníčka. Opilý muž na psa křičel a surově ho bil kovovým vodítkem, zasáhnout museli až strážníci.

Psí kňučení a křik znepokojil v noci ze soboty na neděli obyvatele Cejlu. Po chvíli proto zavolali strážníky. Ti na ulici zastavili čtyřiačtyřicetiletého muže se stafordem. Přestože pes viditelné zranění neměl, hlídka si všimla, že je vystrašený.

Podle svědků muž na psa křičel a surově ho bil kovovým vodítkem. Agresor strážníkům řekl, že psa dostal na hlídání od svého známého a je s ním na procházce. Hlídka z jeho dechu silně cítila alkohol, rozhodla se proto pro dechovou zkoušku a přístroj naměřil 1,96 promile. Na místo pak přijel také majitel psa, který si ho převzal.

„Protože je čtyřiačtyřicetiletý muž podezřelý z přestupku proti zákonu na ochranu zvířat proti týrání, bude své chování muset vysvětlit přestupkové komisi," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Foto pixabay.com | Zdroj MP Brno

Štítky pes, stafford, opilec, mlácení, Cejl, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž v Brně venčil známému psa. Surově ho přitom mlátil kovovým vodítkem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.