Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Namol opilá matka "hlídala" tříletou dceru ve Vaňkovce. Nadýchala téměř 4,4 promile

S děsivým příkladem mateřské péče se v úterý večer setkali brněnští strážníci. Matka tříleté dcery se opila do němoty a usnula na lavičce ve Vaňkovce. Když ji strážníci probudili, žena ani nevěděla, kde je.

Tříletá holčička postávala v úterý večer v brněnské nákupní galerii vedle lavičky, na níž usnula její matka. Na nezvyklou situaci upozornili svědci. Strážníci dvaatřicetiletou ženu probudili a po chvíli bylo jasné, že je velmi silně opilá. Působila zmateně, plakala, a dokonce si nebyla zcela jistá, zda se nachází v Brně.

„Strážníci došli k závěru, že v tomto stavu jednoznačně není schopná postarat se o dítě. Hlídce řekla, že pila vodku, a při následné orientační zkoušce nadýchala hodnotu 4,39 promile alkoholu," uvedl mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Strážníci se dozvěděli, že by se o holčičku mohl postarat její otec. Od ženy si vzali jeho telefonní číslo a zavolali mu. Přestože se otec aktuálně nacházel několik desítek kilometrů od Brna, rozhodl se co nejdříve přijet.

Do doby, než si mohl dceru vyzvednout, si dceru i matku převzali státní policisté. „Policistům strážníci předali záležitost k došetření. Městská policie bude o nešťastné události informovat také sociální pracovníky," uzavřel Šoba.

Autoři | Foto MP Brno | Zdroj MP Brno

Štítky strážníci, alkohol, matka, opilá, dítě, holčička, Vaňkovka, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Namol opilá matka "hlídala" tříletou dceru ve Vaňkovce. Nadýchala téměř 4,4 promile  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.