Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Namol opilý muž na Brněnsku střílel z podomácku vyrobené zbraně. Nadýchal 4,4 promile

Alkohol a agresivita jsou dohromady velmi nebezpečná kombinace. Když se do toho však ještě přidá hádka a podomácku vyrobená zbraň, může jít v krajním případě i o život. Navíc, když mají hlavní aktéři přes čtyři promile v krvi.

Hned dvakrát zaměstnala rosické policisty trojice mužů popíjejících na chatě v Rudce na Brněnsku. Poprvé vyjeli, když muži pod vlivem alkoholu vymysleli hodně nebezpečnou kratochvíli. Z podomácku vyrobené zbraně stříleli na lahve a stromy. 

V průběhu střelbu se však muži pohádali a začali se o zbraň přetahovat. To už přijeli na místo policisté, kteří zjistili, že ze zbraně střílel třiačtyřicetiletý muž. Při dechové zkoušce pak nadýchal závratných 4,41 promile. Hlídka zbraň zajistila a situace se uklidnila. Jenže ne na dlouho.

Asi o dvě hodiny později se na místě rozhořel další konflikt. Tentokrát už s fyzickým napadením. Stejný agresor, který tentokrát nadýchal "jen" přes tři promile, už putoval na záchytku. „Majitel zbraně je nyní stíhaný pro nedovolené ozbrojování. Muž, který ze zbraně střílel, se pak bude zodpovídat z přestupku v oblasti zbraní a střeliva," uzavřel policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Foto PČR | Zdroj PČR

Štítky muž, opilec, střelba, zbraň, promile, Brněnsko, Rudka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Namol opilý muž na Brněnsku střílel z podomácku vyrobené zbraně. Nadýchal 4,4 promile  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.