Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž se chtěl zabít skokem do Macochy. Při skoku ho zachytili policisté

Všímavost jedné paní a rychlý zásah policistů. Přesně díky těmto dvěma faktorům stále žije osmatřicetiletý muž, který se rozhodl ukončit život skokem do největší české propasti.

Všímavá recepční

Chování rozrušeného a podivně se chovajícího muže nebylo hodinu po půlnoci lhostejné recepční hotelu poblíž propasti Macocha. Podezření nabyla poté, co se apatický muž vyptával na cestu k propasti. Recepční tak okamžitě volala policii.

Přivolaná hlídka muže podle popisu vypátrala na Horním můstku propasti Macocha. Sebevrah stál za zábradlím v hodně nebezpečné poloze a naznačoval, že chce do propasti skočit.

Na poslední chvíli

Jeden člen hlídky s mužem komunikoval, druhý organizoval příjezd posil a především vyjednavače. Policisté s mužem rozmlouvali skoro půl hodiny, když v tom muž přistoupil k zábradlí a naklonil se přes něj a chtěl skočit. V tu chvíli ho policisté zachytili a přetáhli přes zábradlí do bezpečí.

Zcela vyčerpaného muže pak předali do péče přivolaných záchranářů. „Nešťastník policistům potvrdil, že chtěl opravdu spáchat skokem do propasti sebevraždu. Uvedl také, že se o ni již v minulosti pokusil," uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Autoři | Foto ilustrační foto, Macocha, invia.cz | Zdroj PČR

Štítky Macocha, propast, sebevrah, policisté, recepční, zábradlí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se chtěl zabít skokem do Macochy. Při skoku ho zachytili policisté  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.