Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

VIDEO: Zfetovaný řidič v Brně ujížděl policistům, narážel do aut a málem srazil motorkáře

Hazard jednoho šílence dostal do nebezpečí hned několik lidí v Brně. Jednatřicetiletý zfetovaný muž odmítl zastavit na policejní výzvu a ujížděl autem po Brně. Narazil přitom do auta a málem srazil motorkáře. Z vozu ho dostaly až dvě namířené policejní zbraně.

Komárovští policisté hlídkovali v těchto dnech v ulici Zvonařka, když  si všimli muže za volantem Octavie, který na první pohled vykazoval známky ovlivnění nějakou návykovou látkou. Hlídka se tak rozhodla řidiče zkontrolovat  a rozjela se za ním.

Muž ovšem na policejní výstrahu zareagoval přesně opačně - sešlápl pedál a začal ujíždět, přičemž prudce odbočil do ulice Spěšné a narazil do protijedoucího auta. Pak pokračoval v šílené jízdě až do křižovatky ulic Masná a Kalová, kde nedal přednost motorkáři. Ten nestačil dobrzdit a stroj položil na silnici.  V tu chvíli už řidič zůstal stát a policisté ho díky namířeným zbraním vytáhli z auta ven.

„Jednalo se o jednatřicetiletého muže, který nikdy nevlastnil řidičské oprávnění a i přesto má již několik platných zákazů řízení, " uvedla policejní mluvčí Andrea Cejnková. Policisté se nemýlili ani v odhadu, co se omamných látek týče. Muž měl rovněž pozitivní orientační test na přítomnost drog. „Podezřelý skončil v policejní cele a nyní se celým případem budou zabývat kriminalisté," uzavřela Cejnková.

Autoři | Foto PČR | Zdroj PČR

Štítky Brno, řidič, drogy, honička, motorkář, zbraně, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zfetovaný řidič v Brně ujížděl policistům, narážel do aut a málem srazil motorkáře  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.