Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Osmdesátiletému důchodci ve vlaku vadilo, že si cestující kýchl. Vytáhl na něj revolver

Scénu jako z amerického filmu zažili cestující ve vlaku z Brna do Prahy. Třiapadesátiletý cizinec si v něm kýchl a nedal si ruku před ústa, to se nelíbilo osmdesátiletému seniorovi a na muže vytáhl revolver. U sebe měl přitom další dvě pistole, zásobníky i náboje. Nic z toho nedržel legálně.

Kýchnutí a zakašlání jednoho z cestujících ve vlaku směřujícím z Brna do Prahy pořádně rozčílilo osmdesátiletého seniora. Ten třiapadesátiletého cizince nejdříve nevybíravě napomenul s tím, že by si měl před ústa dávat přinejmenším ruku.

Po krátké slovní výměně však nečekaně vytáhl zbraň, postavil se před spolucestujícího a asi z jednoho metru mířil na jeho hlavu. K výstřelu ze zbraně naštěstí nedošlo. Incidenet se stal při průjezdu Blanskem, v Letovicích už tamní policisté na vlak čekali a nebezpečně vystupujícího muže zadrželi.

Při bezpečnostní prohlídce našli dvě zbraně, plynovou pistoli a revolver. V příručním zavazadle pak ještě navíc samonabíjecí pistoli a zásobníky s náboji. Tím však muž s nemilými překvapeními neskončil. „Muž držel všechny zbraně bez patřičného oprávnění. Nyní je stíhaný pro nedovolené ozbrojování," uzavřel policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky revolver, senior, vlak, cizinec, kýchnutí, policisté, nelegální zbraň, Praha, Brno, zbraň, Blansko, Letovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osmdesátiletému důchodci ve vlaku vadilo, že si cestující kýchl. Vytáhl na něj revolver  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.