Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Mladík se snažil prokopat do zdravotnického skladu, po strážnících chtěl občanku

Hlídky psovodů a městské policie zasahovaly v neděli pozdě večer v Černovicích poté, co se tam neznámý člověk pokusil vniknout do zdravotnického velkoskladu. Mladý muž kopáním poškodil dvoje prosklené dveře a ohrožoval pracovníky, kteří se ho pokusili zadržet.

Hned po incidentu od skladu rychle utekl. Přivolaní strážníci si proto vzali jeho popis a přibližně po dvacetiminutovém pátrání podezřelého objevili v Sokolově ulici.

Opilý třicetiletý muž se jim přiznal, že v areálu byl a dveře skutečně poničil. Když ho strážníci vyzvali, aby předložil své doklady, přesvědčoval je, že nejprve potřebuje on vidět jejich občanky.

„Poté, co ho hlídka upozornila, že svou příslušnost k městské policii prokazuje uniformou a služebním odznakem, ukázal jim muž cestovní pas. Jako důvodně podezřelého z trestného činu si ho převzali státní policisté," uzavřel mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

 

Autoři | Zdroj MP Brno

Štítky Černovice, Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Mladík se snažil prokopat do zdravotnického skladu, po strážnících chtěl občanku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.