Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Mladíci vykradli z automatu třicet litrů mléka. Pak se porvali a zavolali na sebe policii

Máme tu nové kandidáty na "Krimiblbce roku"! O tento nelichotivý titul se od soboty může ucházet parta mladíků, která se v Ivanovicích na Hané rozhodla vykrást automat na mléko - tzv. mlékomat.

V sobotu asi dvě hodiny po půlnoci partu výrostků přilákal mlékomat umístěný na náměstí v Ivanovicích na Hané. Mladíky přitom nezajímaly peníze, ale mléko. Z automatu ukradli nerezovou schránku na přechovávání mléka s třiceti litry bílého moku.

Policisty na sebe nakonec zavolali sami

Mléčný lup však musel být tak lákavý, že se kvůli němu výtečníci dokonce poprali. Jeden z nich pak zavolal na policejní tísňovou linku, aby nahlásil napadení. To však netušil, že policisté již míří na místo, protože bujarý kousek povedené partičky nezůstal bez povšimnutí místních občanů.

„Policistům se ve spolupráci s místními podařilo pochytat čtyři pachatele. Předběžná škoda přesahuje sedmdesát tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Alice Musilová. Všichni čtyři mladíci ve věku kolem dvaceti let jsou tak podezřelí z krádeže. Vzhledem k výši škody jim u soudu hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.

Autoři | Foto ilustrační foto, ZOD Němčice | Zdroj PČR

Štítky mlékomat, krádež, rvačka, mladíci, Ivanovice na Hané, mléko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladíci vykradli z automatu třicet litrů mléka. Pak se porvali a zavolali na sebe policii  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.