Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Husovický tunel bude ve směru na Židenice zavřený. Řidiče čeká zdržení

Na kolony se musí připravit motoristé cestující Husovickým tunelem na severu Brna. Kvůli pokládce nové protismykové silnice bude tubus ve směru na Židenice od páteční osmé hodiny večerní do úterní šesté hodiny ranní neprůjezdný.

Řidiči navíc nemůžou plně využít objízdnou trasu přes Merhautovu ulici. „Dělníci tam totiž opravují vodovod a silnice je částečně uzavřená,“ vysvětlila mluvčí Jihomoravského kraje Denisa Kapitančiková.

Řidiči musí odbočit z Porgesovy ulice na třídu Generála Píky, odkud se dostanou do Provazníkovy ulice. „Objízdná trasa dále vede ulicí přes křižovatku s Merhautovou ulicí a končí před Tomkovým náměstím,“ popsala mluvčí.

Uzavírku protisměru doprovázely před čtrnácti dny kolony. „Se zdržením by měli řidiči počítat i tentokrát, zejména v pondělí ráno a odpoledne,“ upozornila Kapitančiková.

V dalších pracovních dnech bude tunel v denní dobu otevřený. „V úterý a ve středu ho pracovníci zavřou kvůli pravidelné údržbě a čištění od devíti hodin večer do pěti hodin ráno,“ doplnila Kapitančiková.

Místo události:

Autoři

Štítky tunel, husovický, husovice, sever, lesná, merhautova, provazníkova, Brno, zprávy, 2014, uzavírka, třída, generála, píky, porgesova, tomkovo, náměstí, Židenice, Jihomoravský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Husovický tunel bude ve směru na Židenice zavřený. Řidiče čeká zdržení  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.