Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dálnici D2 uzavřela na Břeclavsku nehoda dvou kamionů s úmrtím

Na dálnici D2 u Břeclavi se dnes ráno ve směru na Brno srazily dva zahraniční kamiony, řidič jednoho z nich zahynul. Neštěstí se stalo, když nad ránem kamion zastavil, asi kvůli technické závadě, v odstavném pruhu dálnice.

Do jeho vozu následně zezadu najel další kamion. Vozy se záhy ocitly v plamenech, řekl mluvčí hasičů Jaroslav Mikoška. Druhý řidič vyvázl bez zranění. D2 bude kvůli kolizi zřejmě ve směru na Brno dopoledne uzavřena.

Když policisté řidiče prvního kamionu na místě nenašli, domnívali se, že vůz odstavil a z místa odjel. Teprve následně tělo našlo pod kamionem, který narazil do stojícího vozu. Krátce po likvidaci požáru hasiči nákladní vůz jeřábem nadzvedli a ostatky vyprostili.

Ve směru na Bratislavu je dálnice plně průjezdná. Ve směru na Brno je uzavřená, policie dopravu odklání. Kamiony ze Slovenska projíždějí přes Hodonín, kde vznikají problémy v dopravě, řekla mluvčí policie Lenka Drahokoupilová.

Nehoda se stala kolem 6:15 mezi 59. a 60. kilometrem dálnice, a to v prostoru mezi hraničním přechodem a městem Břeclav. Škoda činí dva miliony korun, uvedl Mikoška.

Zdroj: ČTK

Štítky nehod, požár, úmrtí, D2, Břeclavsko, Dálnice D2, dálnice, Brno, okres Břeclav, Břeclav, Jaroslav Mikoška, Bratislava, Slovensko, Hodonín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dálnici D2 uzavřela na Břeclavsku nehoda dvou kamionů s úmrtím  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.