Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na silnici do Znojmo zemřel cyklista, přejelo ho auto, policisté hledají svědky

Tragickou nehodu vyšetřovali ve čtvrtek večer znojemští policisté. Na silnici I/53 do Znojma totiž auto přejelo cyklistu, muž na místě zemřel.

Šestašedesátiletý cyklista jel směrem na Znojmo, když ho u obce Miroslav Znojmo předjížděl kamion. Muž pak z nejasných příčin spadl na vozovku přímo před Peugeot řízený dvaačtyřicetiletou řidičkou, která ležícího muže přejela. Řidička byla podle dechové zkoušky střízlivá. „Policisté se případem dále zabývají" uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník.

Policisté hledají svědky

„V současné době se kolegové snaží zmapovat pohyb cyklisty. Není vyloučeno, že se mohl pohybovat na komunikaci jako chodec. Dopravní policisté proto uvítají doplňující informace od svědků této tragické nehody, ale také od řidičů, kteří před nehodou projížděli zmíněným úsekem v obou směrech (v době okolo 17.40 - 17.56 hod.) a mají k dispozici kamerový záznam z vozidla, kde je pohyb šestašedesátiletého muže zaznamenán. Uvedené informace mohou výrazně přispět k dalšímu šetření události. Kontakt na dopravní inspektorát je uveden níže," vyzvala policejní mluvčí Kamila Haraštová.

Autoři | Foto ilustrační foto | Zdroj PČR

Štítky Znojmo, cyklista, silnice, Peugeot

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na silnici do Znojmo zemřel cyklista, přejelo ho auto, policisté hledají svědky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.