Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Řidič poslal svou Felicii do příkopu. Nadýchal neskutečných 3,74 promile

Nezodpovědnost, se kterou někteří řidič sedají za volant, očividně nezná mezí. Pomyslnou laťku ještě dnes ráno posunul řidič na Břeclavsku, který havaroval se svou Felicií. Následná dechová zkouška ukázala hodnotu 3,74 promile alkoholu v krvi.

„Dnes ráno po půl osmé vyjížděli dopravní policisté k obci Uherčice. Třiapadesátiletý řidič osobního vozidla Škoda Felicia nezvládl řízení a sjel z vozovky do příkopu," uvedla policejní mluvčí Kamila Haraštová. Na místě zasahovali také hasiči, kteří řidiče z vozidla vyprostili

Při provedení dechové zkoušky na alkohol bylo policistům jasné, že se řidič před jízdou pořádně posílil. Výsledek při opakované dechové zkoušce se totiž vyšplhal na 3,74 promile. Řidiče si pak vzali do péče záchranáři.

„Jak je patrné z uvedené události, někteří řidiči jsou opravdu nezodpovědní a svým bezohledným přístupem ohrožují ostatní účastníky silničního provozu. V této souvislosti můžeme mluvit o velkém štěstí, že řidič nezpůsobil nehodu s vážnějšími následky," uzavřela Haraštová.

Autoři | Foto PČR | Zdroj PČR

Štítky Škoda Felicia, dechová zkouška, okres Břeclav, Uherčice, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič poslal svou Felicii do příkopu. Nadýchal neskutečných 3,74 promile  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.