Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Na křižovatce Heršpické a Jihlavské se srazilo osobní auto s nákladním, na místě zůstali dva mrtví a tři zranění

Při nehodě v Brně v noci na dnešek zemřeli dva lidé, další tři lidé se zranili, z toho dva těžce. Řidič osobního vozu podle policie nedal přednost nákladnímu. Na policejním webu to uvedl mluvčí Bohumil Malášek. Hasiči původně informovali o třech zraněných.

 

Nehoda se stala krátce před půlnocí na křižovatce ulic Heršpické a Jihlavské. "Srážku osobního automobilu Peugeot a kamionu nepřežil čtyřiadvacetiletý řidič osobního auta a jeho čtyřiačtyřicetiletý spolujezdec," uvedl mluvčí. Doplnil, že ve voze byli těžce zranění další dva muži a lehce zraněna žena.

Mluvčí jihomoravské záchranné služby Hedvika Kropáčková dnes ráno ČTK řekla, že jeden z mrtvých mužů zemřel už před příjezdem záchranářů. "Druhého se zdravotníci pokoušeli resuscitovat, jejich snaha ale nebyla úspěšná," řekla.

Jihomoravští hasiči na svém webu uvedli, že řidiče a jeho spolujezdce museli vyprostit. "Tři zraněné osoby odvezli záchranáři k dalšímu ošetření," uvedl jejich mluvčí David Jirouš.

Zdroj: ČTK, HZS JMK
 

Štítky automobil, Brno, Peugeot

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dana Strakova

Znám tu křižovatku je přehledná museli se oba řidiči vidět navzájem . O řidiči nákladního auta nikdo nemluví a ani ve zprávách , Je to nějak zvláštní. Působí to svým způsobem podivně i když to třeba nebyla jeho chyba. Přesto byl účastníkem nehody kde byli mrtví lidé .

Pondělí, 5. prosince 2016, 20:50Odpovědět

Na křižovatce Heršpické a Jihlavské se srazilo osobní auto s nákladním, na místě zůstali dva mrtví a tři zranění  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.