Počasí dnes6 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Unavený řidič vjel na dálnici do protisměru

Naštěstí bez vážných následků skončila sobotní eskapáda pětašedesátiletého řidiče z Německa, který se rozhodl navštívit svou rodinu v Maďarsku.

Auto odstavené v betonových svodidlech na silnici I/23 u Rosic si všimli policisté z dálničního oddělení v Domašově. Ti ve spolupráci s rosickými kolegy zjistili, že muž není pod vlivem alkoholu ani drog.

Choval se ovšem dost zmateně. Proto pro jistotu přivolali lékaře k posouzení mužova zdravotního stavu. Ten neshledal žádný problém. Policisté tedy muže doprovodili na nedalekou ubytovnu a doporučili mu, aby si před další jízdou vyspal. Cizinec však zjevně neuposlechl a zhruba o hodinu později vjel na dálnici do protisměru, kde se v prostoru 178 km střetl s dodávkou.

Jen díky duchapřítomné reakci jejího řidiče, se nehoda obešla bez zranění. Při výslechu uvedl, že se probral na dálnici a kolem něj jezdila auta, na nehodu si nepamatoval. Muž uhradil desetitisícovou kauci a do Maďarska putoval bezpečně v autě manželky, která pro něj přijela.

Zdroj: PČR

Štítky dálnice, Maďarsko, Německo, Rosice, Domašov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Unavený řidič vjel na dálnici do protisměru  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.