Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Provoz na trati mezi Brnem a Břeclaví zastavilo stržené vedení

Provoz na železniční trati mezi Brnem a Břeclaví dnes dopoledne zkomplikovalo stržené trakční vedení. Provoz je zastavený. Po jedné z kolejí by se mohlo začít jezdit předběžně kolem 14:00, řekla ČTK mluvčí Správy železniční dopravní cesty Nela Friebová. Jde o vytíženou trať Praha - Brno - Břeclav.

Událost se stala v 9:00 na trati v Hrušovanech u Brna. "Osobní vlak, který přijížděl do stanice, zřejmě nerespektoval návěsť, nestáhnul sběrač a strhnul trakční vedení," uvedla mluvčí.

V úseku Vranovice - Brno je podle webu Českých drah zavedena náhradní kyvadlová autobusová doprava v omezeném počtu autobusů. Vlaky eurocity a rychlíky z České Třebové do Břeclavi a opačným směrem jezdí odklonem přes Přerov, jezdí mimo nádraží Brno-Židenice a Brno-dolní nádraží.

 

Autoři | Foto Flickr

Štítky ČR, nehoda, železnice, Brno, Břeclav, Správa železniční dopravní cesty, Praha, České dráhy, Hrušovany u Brna, Vranovice, Česká Třebová, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Provoz na trati mezi Brnem a Břeclaví zastavilo stržené vedení  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.