Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Rezidentní parkování se rozšiřuje i na okolí Koliště. Dělníci tam od pondělí začnou malovat modré čáry

Modré čáry značící rezidentní parkování budou řidiči od půlky listopadu vídat i v oblasti okolo Koliště. Od pondělí 7. října se pracovníci Brněnských komunikací pustí do budování nového značení. Pro hladký průběh prací je nezbytná i součinnost řidičů.

Značení vznikne v průběhu října, začne platit v polovině listopadu

Nové značení se v ulicích této oblasti začne objevovat už v pondělí 7. října. To začnou práce na ulicích Skořepka a Vlhká. Ve dnech 10. – 11. října se pracovníci přesunou do ulic Nádražní a do části Koliště od křížení s Cejlem směrem k Dornychu.

Předposlední ulice v této oblasti přijdou na řadu 14. října, kdy se bude pracovat na Spálené, Přízové a Rumišti. Mezi 16. a 18. říjnem se pak přeznačí ulice Mlýnská v úseku od Dornychu k Rumišti. Ve všech těchto ulicích bude rezidentní parkování platit od 18. listopadu.

Nové značení se už v minulých dnech objevilo v oblasti 1-03 (Bratislavská). V druhé půlce října bude následovat oblast 1-11 (Kopečná) a v listopadu 1-12 (Pellicova). Bližší informace o termínech přeznačování v konkrétních ulicích lze najít na webových stránkách rezidentního parkování

Foto Varvara Šatunova

Štítky koliště, rezidentní parkování, rozšíření, parkování, Glacis, Cejl, Spálená

Rezidentní parkování se rozšiřuje i na okolí Koliště. Dělníci tam od pondělí začnou malovat modré čáry  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.