Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Devatenáctiletý řidič nezvládl řízení a narazil do stromu, při nehodě se zranily čtyři nezletilé děti

Devatenáctiletý řidič osobního auta u Lhoty Rapotiny na Blanensku v sobotu odpoledne narazil do stromu, zranilo se pět lidí. Na místě zasahoval i záchranářský vrtulník. Potvrdily to mluvčí policie Kamila Haraštová a mluvčí záchranné služby Michaela Bothová.

Nehoda se stala kolem 17:45 na silnici číslo 374. „Devatenáctiletý řidič pravděpodobně nezvládl řízení vozu, po projetí pravotočivé zatáčky vyjel mimo komunikaci, kde narazil do stromu," uvedla mluvčí Haraštová.

„Na místě jsme ošetřili pět zraněných, z toho čtyři nezletilé. Všechny nezletilé pacienty jsme po zaléčení převezli do brněnské Dětské nemocnice," uvedla mluvčí Bothová.

Šlo o tři nezletilé dívky, z toho dvě se zraněním lehkým, jedna dívka se zranila těžce. Záchranáři ji do nemocnice transportovali letecky. Nezletilý chlapec se zranil středně těžce. Mladého muže s lehkým zraněním pak záchranáři převezli do nemocnice v Boskovicích.

Mluvčí Haraštová uvedla, že test na alkohol i drogy u řidiče byly negativní. Policie příčiny nehody dál vyšetřuje.

Autoři | Foto ilustrační foto, HZS JMK

Štítky lhota rapotina, blanensko, nehoda, zranění, strom, okres Blansko, Lhoty, Dětská nemocnice FN Brno, Nemocnice Boskovice s.r.o.

Devatenáctiletý řidič nezvládl řízení a narazil do stromu, při nehodě se zranily čtyři nezletilé děti  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.