Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Řidič dodávky projel Pisáreckým tunelem v protisměru, způsobil kolaps v dopravě

K dopravnímu kolapsu v už tak složité dopravní situaci přispěl dnes v Brně zatím neznámý řidič dodávky. Ten totiž vjel do Pisáreckého tunelu opačným směrem, a způsobil tak značné problémy v dopravě.

Na začátku dopravních komplikací byla (mimo standardní stav dopravy v Brně) vcelku banální nehoda se odehrála na dálnici D1 ve směru na Ostravu. Za exitem na 190. km se ve zúžení střetla tři auta, při nehodě se zranil jeden člověk. 

Policisté po nehodě odkláněli dopravu přes Bítešskou ulici a usměrňovali provoz ve městě. Už tak složitou situaci však zkomplikoval řidič, který projel Pisáreckým tunelem v protisměru. Ten musel být na několik minut uzavřen.

„Policisté žádají všechny řidiče, kteří jeli ve směru od Pisárek k dálnici D1 a museli uhýbat autu v protisměru, aby se obrátili se svým svědectvím na linku 158," vyzval policejní mluvčí Pavel Šváb. „Uvítáme rovněž záznamy z palubních kamer," dodal Šváb.

Foto PČR

Štítky Pisárecký tunel, protisměr, dodávka, doprava, Brno, havárie, Pavel Šváb, Dálnice D1, Ostrava, Pisárky

VIDEO: Řidič dodávky projel Pisáreckým tunelem v protisměru, způsobil kolaps v dopravě  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.