Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FOTO: V Brně se srazil autobus MHD s osobákem, šest lidí se zranilo

Při srážce autobusu a osobního auta se dnes odpoledne v Brně zranilo šest lidí. Prohlásili to mluvčí hasičů Jaroslav Mikoška a záchrannné služby Michaela Bothová. Podle ní byla zranění lehká. Hasiči nemuseli nikoho vyprošťovat. V autobuse jelo téměř 30 lidí.

Nehoda se stala v ulici Lány. „Pět lidí se zranilo v autobuse, kde bylo téměř 30 cestujících. Jeden člověk se zranil v autě," uvedl Mikoška.

Zdravotničtí záchranáři měli na místě čtyři vozidla. „U všech šesti pacientů byla lehká zranění jako tržné rány, bolesti hlavy, zad nebo pohmožděniny," uvedla Bothová.

Řidiče osobního vozu nechali záchranáři po ošetření na místě. Dvě ženy převezli do Fakultní nemocnice u svaté Anny, další ženu a muže do Fakultní nemocnice Brno a poslední ženu do Nemocnice Milosrdných bratří.

Autoři | Foto Události Brno

Štítky nehoda, autobus, auto, Brno, lány, Jaroslav Mikoška, Fakultní nemocnice u sv. Anny, Fakultní nemocnice Brno, Nemocnice Milosrdných bratří, Zámek Lány

FOTO: V Brně se srazil autobus MHD s osobákem, šest lidí se zranilo  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.