Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidič ignoroval stopku a vlétl přímo pod kamion. Dva lidé na místě zemřeli, třetí je v kritickém stavu

Tragicky skončila ve středu navečer dopravní nehodu na křižovatce silnice I/55 se silnicí vedoucí z Hodonína na Ratiškovice. Osobní auto tam vlétlo pod kamionu, fatální srážku nepřežili dva lidi. Třetí je ve vážném stavu.

Podle policistů devětadvacetiletý řidič Volkswagenu nerespektoval značku STOP a vlétl přímo pod kamion. Auto přitom zůstalo pod kamionem zaklíněné.

V autě zemřel řidič i jeho čtyřicetiletý spolucestující. Další spolujezdkyně byla letecky transportována do nemocnice s vážným zraněním.

„Mladá žena utrpěla mnohočetná vážná zranění. O jeji záchranu se snažila letecká záchranná služba, která pacientce poskytla kompletní přednemocniční péči včetně zajištění dýchacích cest a napojení na řízenou plicní ventilaci. V kritickém stavu pak ženu transportoval vrtulník do Fakultní nemocnice v Bohunicích," upřesnila mluvčí záchranářů Michaela Bothová. Řidič kamionu zranění neutrpěl.

„Pro doplnění informací lze upřesnit, že v osobním vozidle cestovali cizinci. Silnice musela být po nezbytnou dobu, kdy kolegové prováděli prvotní úkony, uzavřena. Událost zůstává nadále v šetření," uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník.

Foto PČR

Štítky nehoda, kamion, úmrtí, ratíškovice, úraz, Hodonín, Volkswagen, silnice

Řidič ignoroval stopku a vlétl přímo pod kamion. Dva lidé na místě zemřeli, třetí je v kritickém stavu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.