Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Na jižní Moravě začínají opravy tři silnic první třídy

Na jižní Moravě začnou v pondělí tři opravy silnic první třídy, které mohou výrazně zkomplikovat provoz. Úplně bude uzavřené spojení přes hranici z Hodonína do Holíče, kyvadlově se bude jezdit u Branišovic na Znojemsku na silnici I/53 a stejně tak v Rozseči nad Kunštátem na Blanensku na silnici I/19. Uzavírky potrvají několik týdnů, uvedla v tiskové zprávě mluvčí Jihomoravského kraje Monika Brindzáková.

Úplnou uzavírku z Hodonína si vyžádá oprava mostu přes Moravu. Na českém území bude silnice uzavřená už z Hodonína od okružní křižovatky ve Velkomoravské k hraničnímu přechodu. Objízdná trasa vede buď přes Sudoměřice a Skalici nebo přes Rohatec. Uzavírka v Hodoníně skončí 15. září, most se však bude opravovat do konce října.

U Branišovic na Znojemsku se budou opravovat dva mosty a stavba potrvá do 20. prosince, úsek je dlouhý 400 metrů. V Rozseči půjde o opravu 2,4 kilometru dlouhého úseku, avšak bude se pracovat ve dvou etapách. Bez omezení se má začít jezdit v pondělí 2. září.

 

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky ČR, silnice, stavby, Jihomoravský, Jihomoravský kraj, oprava, Hodonín, okres Znojmo, Branišovice, okres Blansko, Holíč, Rozseč nad Kunštátem, Morava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na jižní Moravě začínají opravy tři silnic první třídy  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.