Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

D1 směr Praha byla uzavřená kvůli nehodě kamionu, bez zranění

Dálnice D1 ve směru na Prahu byla dnes ráno asi dvě hodiny uzavřená mezi Ostrovačicemi a Devíti kříži po nehodě kamionu. Nikdo se nezranil. Kamion však ležel na boku, specializovaná firma jej musela vyprostit. Tvořila se kolona, od 9:20 je zprovozněný jeden jízdní pruh, druhý bude následovat do 30 minut, informovalo Ředitelství silnic a dálnic.

Řidiči sjížděli z dálnice na exitu 178. Objízdná trasa vedla po silnici 602 přes Ostrovačice, Říčany a Domašov. Na D1 se řidiči vraceli na exitu 168 Devět křížů.

Nehoda se stala kolem 5:00 na 173. kilometru dálnice u Javůrku na Brněnsku. Dálnice byla přibližně do 7:30 průjezdná jedním pruhem.

Z kamionu vytékala nafta, hasiči ji zachycovali a přečerpávali do sudů. Poté místo předali policii a specializované firmě a následovalo dvouhodinové uzavření dálnice kvůli odstraňování škod.

 

Autoři | Foto Drbna

Štítky ČR, nehoda, D1, 2.VERZE, Praha, Dálnice D1, Ostrovačice, Ředitelství silnic a dálnic, dálnice, Říčany, Domašov, Javůrek, Brněnsko, havárie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

D1 směr Praha byla uzavřená kvůli nehodě kamionu, bez zranění  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.