Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Královopolští patrioti vyřešili díry v silnicích po svém. Asfalt díky nim rozkvetl

Jak vyřešit problém s děravými silnicemi? Organizace Královopolští patrioti upozornili úřady, a poté zasáhli vtipným způsobem přímo na komunikacích. Asfalt díky nim rozkvetl.

Před jistým časem si zájmová organizace Královopolští patrioti všimli děr v silnici na mostu na Křižíkově ulici, které způsobovaly špatnou průjezdnost, a na tento problém upozornili v polovině dubna Brněnské komunikace. Ty jim však prostřednictvím Jana Nettiga sdělily, že závada se nachází mimo komunikační plochy v správě BKOM, a místo řešení hnutí odkázaly odkázali na Ředitelství silnic a dálnic. Od té doby se kromě toho, že problém se v ŘSD přeposlal od jednoho referenta ke druhému, dlouhý čas nic nedělo. 

 

Silnice následně rozkvetly 

Hnutí tedy přistoupilo k vtipnému řešení, a aby na problém ještě více upozornili, zasadili do děr v silnicích květiny. Doufají, že se tímto způsobem dovolají dalším krokům a snad i opravy silnice. 

"Při rekonstrukci povrchu na Křižíkově tento úsek vynechali a tak jsme bezpečnosti pomohli alespoň takto, problém je vidět z dálky a ještě máme více přírody. Projíždějící cyklisty moc poprosíme, pokud budete mít u sebe lahev s vodou, občas pokropte.
Zdravíme tímto zaměstnance ŘSD a Krpolákům přejeme rozkvetlé Královo Pole." 
 uvedl na sociálních sítích předseda Královopolských patriotů René Pelán. 

Na vyjádření ŘSD redakce čeká.

Autoři | Foto Královopolští patrioti

Štítky královopolští patrioti, řsd, bkom, silnice, most, křižíkova, sportovní, Ředitelství silnic a dálnic, Brněnské komunikace a.s.

Královopolští patrioti vyřešili díry v silnicích po svém. Asfalt díky nim rozkvetl  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.