Počasí dnes6 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Přecházení na červenou se nevyplácí. Mladík v Brně skončil po střetu s autem v nemocnici

Přecházení na červenou se stalo osudným mladíkovi v Brně na ulici Hněvkovského nedaleko areálu, kde se právě konal Studenstký majáles. Po střetu s autem utrpěl vážné zranění. Záchranáři ho převezli do nemocnice a policisté ulici uzavřeli.

Páteční Studenstký majáles už si neužil mladík, který ve večerních hodinách pravděpodobně přebíhal silnici na ulici Hněvkovského na červenou. Auto, které do něj po jeho nezodpovědném činu narazilo, mu způsobilo vážné zranění.

"Chodec podle prvotních informací šel na červenou. Příčiny nehody ale stále vyšetřujeme," řekla policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová.

Mladík byl ve velmi vážném stavu převezen do nemocnice

Na místě poskytli záchranáři mladíkovi první pomoc. "Ve velmi vážném stavu jsme jej převezli na urgentní příjem Fakultní nemocnice v Bohunicích," informovala mluvčí krajských záchranářů Hedvika Kropáčková.

Ulice Hněvkovského, kde se poblíž koná studentský majáles, musela být kvůli vyšetřování nehody uzavřená a doprava odkloněna na Kšírovou.
 

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky nehoda, semafor, Brno, nemocnice, Brno-Bohunice

Přecházení na červenou se nevyplácí. Mladík v Brně skončil po střetu s autem  v nemocnici  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.