Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Počet zraněných nehody šaliny s trolejbusem se zvýšil na čtyřicet pět

Počet cestujících, kteří se zranili při nehodě šaliny a trolejbusu v první dubnový den, se zvýšil na 45. Policistům se přihlásili účastníci nehody s lehčími zraněními. Policisté získali i záznam palubní kamery jednoho z řidičů, který byl svědkem nehody. Video již dříve uniklo na sociální sítě.

Policistům se navíc přihlásili i další očití svědkové nehody. Vyšetřovatel mluvil už i s řidičem šaliny. „Vyšetřovatel získal i další kamerové záznamy nehody od řidiče, který projížděl místem a přihlásili se i další očití svědkové. Děkujeme veřejnosti za dosavadní spolupráci při šetření této nehody," uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb.

ČTĚTE TAKÉ: Záběry nehody očima hasičů odhalují nepěkný pohled na vnitřek bouraného trolejbusu 

Nehoda se stala v pondělí 1. dubna odpoledne. Trolejbus plný lidí znenadálí vjel do protisměru a čelně se srazil s šalinou na služební jízdě. Při nehodě se zranilo 45 lidí, z toho 13 těžce nebo středně těžce. Škoda je okolo dvou milionů. Podle policistů a Drážní inspekce je nejpravděpodobnější příčinou nehody technická závada na trolejbusu.

Foto Drážní inspekce

Štítky nehoda, šalina, tramvaj, křenová, trolejbus, vyšetřování, policisté, havárie, Pavel Šváb, Drážní inspekce

Počet zraněných nehody šaliny s trolejbusem se zvýšil na čtyřicet pět  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.