Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

VIDEO: Uzavírku na Žabovřeské čekala dnes ráno zátěžová zkouška, v místě se tvořily dlouhé kolony

S kolonami a jen pomalým popojížděním musejí počítat řidiči, kteří se rána pohybují v okolí mimoúrovňové křižovatky Kníničská v Brně a na objízdných trasách. Nejhorší je situace na Žabovřeské při sjezdu na Kníničskou a v Jundrovské ulici kolem komínské vozovny směrem ke kruhovému objezdu a taktéž v ulici Hlavní k témuž kruhovému objezdu. Ostatní objízdné trasy byly i v ranní špičce zatím bez větších komplikací.

Po osmé hodině ráno už hlásil zpoždění i dopravní podnik, doprava obvykle houstne právě před touto hodinou. Zpoždění deset až 20 minut nabíraly trolejbusové linky 30 a 36 a autobusové linky 67 a 84 ve směru od Komína do Žabovřesk.

Kvůli opravě mostu nejde od soboty až do konce letních prázdnin sjet z Kníničské směrem do Královopolských tunelů, objížďka je přes Komín a Žabovřesky.

NAPSALI JSME: Na pět měsíců se uzavře most na Žabovřeské. Očekávají se výnamné problémy v dopravě

V opačné směru nelze jet od Pisárek na Kníničskou do Bystrce. Objížďka je po velkém městském okruhu až na kruhový objezd v Králově Poli a zpět s napojením na Kníničskou v opačném směru.

 

 

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky most, uzavírka, kníničská, žabovřeská, kruhový objezd, Brno, Žabovřesky, Brno-Komín, Bystrc

VIDEO: Uzavírku na Žabovřeské čekala dnes ráno zátěžová zkouška, v místě se tvořily dlouhé kolony  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.