Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Řidiči musí na D1 počítat s potížemi. Kvůli opravě mostu se uzavře sjezd na Vyškov

Řidiči jezdící pravidelně mezi Brnem a Vyškovem se musí připravit na plánované uzavírky. Kvůli opravě mostů bude od konce března uzavřen sjezd z dálnice D1 na 226. kilometru na Vyškov – západ. Řidiči jedoucí od Brna budou moci mohou sjet z D1 exitem 230 u Marchanic.

První etapa prací bude trvat do 15. května. Pak bude následovat druhá etapa, která potrvá až do 24. srpna 2019. Zde se uzavře uzavřen celý západní přivaděč ze silnice II/430 vedoucí na Rousínov.

Od půlky května se z Vyškova na D1 nenajede

Šoféři tedy musí počítat s tím, že z Vyškova již od poloviny května na D1 na 226. km nenajedou. Musí tedy použít nejbližší sjezdy a nájezdy u Marchanic (Vyškov – východ) nebo na 216. kilometru u Rousínova. Uzavírky a objízdné trasy se samozřejmě vyznačí přechodným dopravním značením.

Zvláště od poloviny května toto dopravní omezení přinese větší dopravní zátěž pro Vyškov. „Apelujeme proto na řidiče a další účastníky silničního provozu, aby zachovali klid a rozvahu a počítali v tomto období s větší dopravní zatížeností okresního města," vyzvala policejní mluvčí Alice Musilová.

Foto ilustrační foto, Dominik Svoboda

Štítky Vyškov, D1, sjezd, uzavírka, rekonstrukce, etapy, Dálnice D1, Brno, Rousínov, oprava

Řidiči musí na D1 počítat s potížemi. Kvůli opravě mostu se uzavře sjezd na Vyškov  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.