Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FOTO: Na D1 dnes začal hořet kamion, tvořily se kilometrové kolony

Dopravu na dálnici D1 ve směru na Prahu dnes zastavila hromadná nehoda. Na 181. kilometru se srazily tři kamiony, jeden z nich přitom začal po chvíli hořet. Do té doby jedním jízdním pruhem průjezdnou dálnici,tak bylo nutné uzavřít.

Ve směru na Prahu vedla objízdná trasa z exitu 182 přes Ostrovačice a zpět se řidiči vraceli na exitu 178 poblíž Ostrovačic. „Na objízdné trase nedocházelo k závažným dopravním komplikacím. V průběhu zásahu hasičů byl i ve směru na Brno omezen provoz v jednom jízdním pruhu," uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek. Dálnici se podařilo zprůjezdnit okolo půl druhé odpoledne.

Při nehodě se zranil jeden muž, skončil v péči záchranářů. „Zdravotníci se postarali o jednoho pacienta, muže středního věku. Vyšetřili jej, zafixovali a zaléčili, následně byl muž odvezen do Fakultní nemocnice v Brně," uvedla mluvčí jihomoravské záchranky Michaela Bothová.

Foto ZZS JMK

Štítky D1, kamion, požár, kolony, Dálnice D1, Praha, Ostrovačice, Brno, Fakultní nemocnice Brno

FOTO: Na D1 dnes začal hořet kamion, tvořily se kilometrové kolony  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.