Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

FOTO: Řidič osobáku nedal na Brněnsku přednost náklaďáku, pět lidí se zranilo

Všechny složky integrovaného záchranného systému vyjížděly ve středu před 16 hodinou na křižovatku mezi Otnicemi a Újezdem u Brna. Srazil se tam totiž osobák s kamionem. Pět lidí se zranilo.

„Podle prvotních informací nedal řidič osobního auta přednost a vjel před projíždějící kamion," uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb.

 

Osobák zůstal po nehodě převrácený v poli. Při nehodě se zranilo 5 lidí, všichni zranění byli právě z osobního auta. „Operátoři vyslali k úseku, kde se stala už celá řada nehod s tragickými následky, celkem pět prostředků, včetně letecké záchranné služby a inspektora provozu," uvedla mluvčí záchranky Michaela Bothová. Zranění byla podle Bothové lehkého a středně těžkého charakteru.

Ani jeden z řidičů před jízdou nepožili alkohol, avšak pravděpodobný viník nehody měl pozitivní test na přítomnost drog. „K zjištění míry jeho ovlivnění návykovou látkou byl nařízen odběr krve," dodal Šváb.

 

 

Foto ZZS JMK

Štítky Otnice, újezd, nehoda, Brněnsko, havárie, Pavel Šváb, Újezd u Brna

FOTO: Řidič osobáku nedal na Brněnsku přednost náklaďáku,  pět lidí se zranilo  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.