Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Vážná nehoda v Hodoníně. Řidička zůstala zaklíněná v autě, záchranáři ji museli resuscitovat

K nehodě dvou aut v hodonínské části Pánov vyjížděly v pátek okolo poledne všechny bezpečnostní složky. Řidička jednoho z aut zůstala zaklíněná ve vozidle, záchranáři ji poté museli resuscitovat.

Nehoda se sla po jedenácté hodině dopoledne na křižovatce u Pánova v katastru města Hodonín. Při nehodě se srazila osobní auta VW Caddy a Renault Thalia. Na místě po nehodě zdravotníci ošetřili celkem tři lidi, vážně zraněnou řidičku jednoho z aut museli hasiči vyprostit. 

„Po vyproštění zahájila lékařka spolu se zdravotnickými záchranáři resuscitaci pacientky. Stará žena utrpěla při nehodě mnohočetná vážná poranění, posádka jí poskytla kompletní přednemocniční péči včetně zajištění dýchacích cest a napojení na umělou plicní ventilaci a následně ji letecky transportovala na urgentní příjem FN v Bohunicích," uvedli záchranářů na svém webu. Dlší dva lidé vyvázli s lehčími zraněními.

„Podle předběžných zpráv může být příčinou této nehody nedání přednosti jednoho z řidičů," uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník. Policisté se událostí dále zabývají a prosí případné svědky o pomoc.

„K řádnému objasnění nehodového děje a míry zavinění uvítají policisté jakékoliv svědectví od projíždějících řidičů a majitelů palubních kamer. Ozvat se můžete na telefon 974 633 260 nebo na llinku 158," vyzval Zámečník.

Foto ZZS JMK, PČR

Štítky nehoda, Pánov, Hodonín, havárie, Renault Clio, Volkswagen Caddy

Vážná nehoda v Hodoníně. Řidička zůstala zaklíněná v autě, záchranáři ji museli resuscitovat  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.