Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policista v civilu vytáhl posádku z havarovaného auta. Do té doby kolem nich všichni jen projížděli

Nedělní ledovka potrápila muže a ženu na Hustopečsku. Se svým autem se dostali do smyku a skončili převrácení v příkopě. Během následujících minut kolem nich projížděla auta, aniž by se někdo zajímal o jejich stav. zastavil až policista Miroslav Burger, který měl volno a jel na narozeniny svého otce do Moravského Krumlova.

Když uviděl auto převracené v příkopě, hned zastavil a vydal se na pomoc. V autě se byl muž a žena oba ve věku kolem padesáti let. Naštěstí se při nárazu nezranili, ale byli v šoku a nedokázali se z auta dostat sami.

Policista proto otevřek zavazadlový prostor, z něj vytáhl všechny věci a sklopil zadní sedadla, tak aby se dostal k řidiči a jeho spolujezdkyni. Odepnul jim bezpečnostní pásy a pomalu je vytáhl z auta ven.

Policista Miroslav Burger z Obv. odd. Hustopeče

„I dnešní ranní ledovka potrápila řidiče, jen od rána mají policisté nahlášeno více jak dvě desítky dopravních nehod. Upozorňujeme řidiče, že je opravdu zima a aby nepodceňovali namrzlou vozovku hlavně v místech, kde jsou mosty," vyzvala policejní mluvčí Petra Hrůzová.

Autoři | Foto PČR

Štítky policista, nehoda, záchrana, Moravský Krumlov, Hustopeče

Policista v civilu vytáhl posádku z havarovaného auta. Do té doby kolem nich všichni jen projížděli  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.