Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Policisté hledají svědky několika dopravních nehod ve Vyškově a okolí

Vyškovští policisté žádají veřejnost o pomoc při vyšetřování hned několika dopravních nehod, které se v uplynulých dnech staly ve Vyškově a okolí.

V pátek 16. listopadu  asi v půl osmé večer došlo na silnici I/50 mezi Bučovicemi a Nesovicemi najel řidič zatím neznámého auta ve směru od Bučovic do protisměru, kde se bočně srazil s protijedoucím Fordem Mondeo. Řidič auta, které najelo do protisměru však na místě nezastavil a pokračoval v jízdě dál na Nesovice.

Den poté, tedy 17. listopadu, asi deset minut před půl osmou večer někdo naboural vůz před vyškovskou prodejnou Sportisimo. Lancia Phedra stála na parkovišti a tuto nehodu měla vidět žena pohybující se u svého vozidla před prodejnou Pepco. Ta by mohla policistům poskytnout důležité svědectví, stejně tak osádka vozidla Ford Mondeo tmavě modré barvy.

Ve čtvrtek 22. listopadu mezi 11:40 a 12:25 v Bučovicích někdo naboural automobil značky Ford Kuga černé barvy. Stalo se to před prvním blokem garáží v ulici Na Padělcích.

„Svědci kterékoliv z nehod se mohou přihlásit na tísňové lince 158 nebo na tel.: 725 514 773," vyzvala policejní mluvčí Alice Musilová.

Foto PČR

Štítky Vyškov, vyškovsko, nehody, svědci, Bučovice, Ford Mondeo, Nesovice, SPORTISIMO, Pepco, Lancia Phedra, Ford Kuga, dopravní nehoda

Policisté hledají svědky několika dopravních nehod ve Vyškově a okolí  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.