Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Na Úvoze a Kolišti se od soboty uzavře jeden jízdní pruh

Na dvou silně frekventovaných ulicích v centru Brna dojde od soboty k menší dopravní uzavírce. Kvůli výměně parovodů za horkovod se uzavře jeden pruh na ulici Úvoz, z důvodu pokládky konstrukčních vrstev silnice bude zase na Kolišti před křižovatkou s ulicí Milady Horákové ve směru od Cejlu nutné uzavřít ještě jeden jízdní pruh. Průjezd ulic přitom zůstane zachován v obou jízdních směrech obou rekonstruovaných ulic.

Řidiči o počet pruhů nepřijdou

Od soboty 24. listopadu bude uzavřený chodník v délce přibližně 70 metrů před autobazarem na čísle popisném Úvoz 5. Teplárny Brno tam budou provádět výměnu parovodního potrubí za horkovod.

V místě rekonstrukce budou zajištěny provizorní místa k přecházení ulice na protější chodník. V tomto úseku bude uzavřen pravý  pruh směrem ke křížení ulic Úvoz a Pekařská. K dopravě však bude využit pruh vyhrazený pro MHD a TAXI, počet jízdních pruhů tedy zůstane zachován. Město předpokládá ukončení přechodné situace 15. prosince.

Koliště bude omezené jen do neděle

Na Kolišti v pátek 23. listopadu končí výměna semaforů na křížení s ulicí M. Horákové. Z důvodu pokládky konstrukčních vrstev vozovky bude nutné před křižovatkou s ulicí Milady Horákové ve směru od Cejlu rozšířit zábor a uzavřít ještě jeden jízdní pruh. Průjezd zůstane zachován v obou jízdních směrech včetně odbočení do ulice M. Horákové.

Práce budou probíhat vždy od 7 do 12 hodin.

Zdroj Kopeme za Brno

Štítky koliště, úvoz, rekonstrukce, jízdní pruhy, Milada Horáková, Glacis, Cejl, Brno, Teplárny Brno

Na Úvoze a Kolišti se od soboty uzavře jeden jízdní pruh  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.