Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidička v Pisárkách pověsila při parkování své auto na zídku. Dolů ho dostali až hasiči

Nezvyklou dohru mělo parkování mladé řidičky v Brněnských Pisárkách. Ta při couvání vzpříčila svůj vůz na betonové zídce. Auto zaseknuté u výjezdu z garáží musela nakonec vyprostit přivolaná jednotka hasičů.

Oznámení na tísňovou linku městské policie podal ve čtvrtek večer kamarád mladé ženy. Té se nevydařil řidičský manévr. Při couvání po sjezdu u bytového domu v Pisárkách nedopatřením najela částí vozidla na zvyšující se zídku u okraje cesty a její automobil se středem podvozku na zídce zaklínil.

Peugeot se navíc mezi zídkou a silnicí vzpříčil tak nešťastně, že nebylo možné s ním odjet. Strážníci proto přivolali hasiče. Těm se podařilo vůz vyprostit a cestu uvolnit. „Sedmadvacetiletá žena si od nich auto převzala bez jakéhokoli poškození a újma na majetku nevznikla ani na zídce,“ uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Nezvyklé parkování řeší strážníci častěji

Důsledky neobratného parkování neřešili městští policisté poprvé. K podobnému případu vyjížděli například i v roce 2014.

Tehdy jednapadesátiletý Švéd najel v Husově ulici na chodník a v domnění, že vjíždí do podzemních garáží, uvázl se svým Audi na schodišti. „Omyl vysvětloval špatnou viditelností v hustém dešti a únavou po náročné a dlouhé cestě," dodal Ghanem.

Autoři | Foto MPB | Zdroj MPB

Štítky doprava, Brno, městská policie, parkování, Pisárky, Peugeot, Audi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička v Pisárkách pověsila při parkování své auto na zídku. Dolů ho dostali až hasiči  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.