Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na Brněnsku se srazil osobák s motorkářem, ten utrpěl těžká zranění

U Lesní Hluboké na Brněnsku se v pátek vpodvečer střetl motorkář s osobním vozem, záchranáři ho s těžkým zraněním letecky transportovali do nemocnice.

Policie nehodu vyšetřuje. Nehoda se stala krátce před 18:30 na silnici 602, která je souběžná s D1. „Řidič osobního vozu Ford Mondeo se při předjíždějícím manévru nestihl zařadit zpět do pruhu a narazil do protijedoucího motorkáře," uvedla policejní mluvčí Kamila Haraštová.

Řidič osobního vozu jel směrem od Domašova na Velkou Bíteš, dechová zkouška neprokázala přítomnost alkoholu. Zraněný je třiapadesátiletý Švýcar.

„Zraněného muže středního věku jsme s těžkým zraněním letecky transportovali na urgentní příjem do Fakultní nemocnice v Brně Bohunicích, utrpěl polytrauma," uvedla záchranné služby Michaela Bothová. Policie po dobu vyšetřování nehody řídila provoz kyvadlově. Na brněnském Masarykově okruhu dnes začaly tréninky motoristické Velké ceny, policisté dosud řešili jen drobnější nehody.

Foto HZS JMK | Zdroj ČTK

Štítky nehoda, motorka, lesní hluboká, Brněnsko, úraz, Lesní Hluboké, osobní vůz, havárie, Fakultní nemocnice Brno, Ford Mondeo, Velká Bíteš, Domašov, Brno-Bohunice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Brněnsku se srazil osobák s motorkářem, ten utrpěl těžká zranění  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.