Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidič v Brně srazil autem dopravní značku. Byl tak opilý, že si toho ani nevšiml

Jeden z brněnských strážníků si v pondělí v noci všiml auta vyjíždějícího z garáží v Šumavské ulici. Suzuki pomalu zabočilo ke Kounicově ulici a narazilo do přenosné dopravní značky. Po chvíli vystoupil dvaašedesátiletý muž a vrávoravým krokem začal své auto obcházet.

Přivolaná hlídka z dechu řidiče silně cítila alkohol a nejistá byla kromě chůze i jeho mluva. Strážníkům tvrdil, že nic nepil a autem si jen zajel pro večeři.

Při vyjíždění z parkoviště jeho auto údajně přestalo fungovat a nedokázal s ním už odjet. Současně je také ubezpečoval, že nic neudělal a nárazu do značky si prý vůbec nevšiml.

Mezi doklady nedokázal najít ani techničák a strážníkům místo něj nakonec podal platební kartu. Následná dechová zkouška ukázala 2 promile. Muž následně prohlásil, že měl před několika hodinami k obědu dvě piva a před jízdou vypil jeden drink. „Strážníci na místo přivolali Policii České republiky, muž je totiž podezřelý z trestného činu řízení pod vlivem návykové látky," uzavřela mluvčí strážníků tereza Kadrnožková.

Autoři | Foto ilustrační foto, PČR | Zdroj MP Brno

Štítky alkohol, řízení, dopravní značka, nehoda, Brno, Suzuki, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič v Brně srazil autem dopravní značku. Byl tak opilý, že si toho ani nevšiml  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.