Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Brněnský dopravní podnik zvýšil náborový příspěvek pro nové řidiče na sto tisíc korun

Dopravní podnik města Brna stále hledá nové zaměstnance. Rostoucí výkony městské hromadné dopravy neustále vyžadují poptávku po řidičích tramvají, trolejbusů ale i autobusů. Zájemci mohou očekávat nástupní mzdu okolo 30 tisíc korun a náborový příspěvek ve výši závratných sto tisíc korun.

Náborový příspěvek od 1. 4. 2018 ve výši až 100 tisíc korun, nástupní mzda v průměru 30 tisíc korun a k tomu benefity například v podobě zvýhodněné předplatní jízdenky pro zaměstnance i rodinné příslušníky, příspěvku na stravování, penzijního připojištění nebo poukázek k úhradě zboží a služeb. To vše nyní nabízí DPMB novým zaměstnancům.

„Naším cílem je stabilizace současné situace, kdy je obecně nedostatek řidičů. Z toho důvodu byl schválen další benefit pro nastupující řidiče, a to v podobě navazujícího náborového příspěvku, ten může dosáhnout až 100 tisíc korun. Věřím, že se najde dostatek zájemců, pro které se profese řidiče opět stane lukrativní,“ uvedl generální ředitel DPMB Miloš Havránek.

Již od ledna zaznamenává Dopravní podnik města Brna díky inzerovaným benefitům řadu dotazů od potenciálních zájemců. Finančně si přilepšili i stávající pracovníci. Od února se zvedla výplata řidičů v základu o 2150 Kč, u dělníků o 2000 Kč a u ostatních zaměstnanců o 1500 Kč. Navíc další významné navýšení mezd pro řidiče a dělníky je součástí motivační pohyblivé složky mzdy.

Foto ilustrační foto, Dominik Svoboda | Zdroj DPMB

Štítky DPMB, růzt mezd, náborový příspěvek, Dopravní podnik města Brna, mzda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnský dopravní podnik zvýšil náborový příspěvek pro nové řidiče na sto tisíc korun  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.