Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zuzana Vojtová je osobností cestovního ruchu roku 2012

Prestižní ocenění Osobnost cestovního ruchu Holiday World Award za rok 2012 převzala dnes na slavnostním zahájení veletrhu Holiday World v Praze ředitelka Centrály cestovního ruchu - Jižní Morava Zuzana Vojtová.

Cenu převzala z rukou ministra pro místní rozvoj Kamila Jankovského, ministra zemědělství Petra Bendla, jednatelky C.O.T. media Evy Frindtové a generálního ředitele společnosti Incheba Praha Alexandra Rozina.

Na nominacích a následném výběru spolupracovala porota složená z 24 předních odborníků v cestovním ruchu - zástupců oborových profesních sdružení, představitelů odborných organizací a zástupců odborných vysokých škol a médií.

Na cenu bylo nominováno 36 kandidátů, kteří podle názoru specialistů svou prací, přístupem, nápady a nevšedním úsilím napomohli a napomáhají cestovnímu ruchu nad běžný rámec svých pracovních povinností.

Jak konstatovala porota, důvodem nominací a následného vítězství Zuzany Vojtové ve finále byly následující argumenty:

Přístup, osobní nasazení, intenzivní a inspirativní rozvoj cestovního ruchu v turistickém regionu Jižní Morava. Společnost, kterou řídí, patří k nejlepším v zemi a region je hodnocen jako jeden z nejlepších v republice.

Jako zástupce veřejného sektoru dokázala nastavit intenzivní spolupráci s nejvýznamnějšími hráči cestovního ruchu z privátní sféry.

Podílela se na prosazení realizace školicích materiálů pro řadové pracovníky v restauračním a hotelovém provozu, čímž dopomohla ke zvyšování úrovně služeb v oboru hoteliérství a gastronomie na území Jihomoravského kraje.

A v neposlední řadě získala ocenění za aktivní přípravu a organizaci celostátní konference Come and Stay na téma Síťování jako princip spolupráce v destinaci.

Zuzana Vojtová je ředitelkou Centrály cestovního ruchu - Jižní Morava od roku 2006. Zásadou veškeré činnosti této organizace je spolupráce, vytváření sítě partnerů napříč veřejným i soukromým sektorem.

Ve vztahu k Regionálnímu operačnímu programu i Operačnímu programu přeshraniční spolupráce patří jihomoravská centrála k úspěšným žadatelům. K nejvýznamnějším projektům realizovaným v minulých letech patří Kongresová, veletržní a incentivní (motivační) turistika na jižní Moravě, TOP výletní cíle jižní Moravy, Regionální rezervační systém, Ochutnejte Moravu nebo Svatojakubská cesta na jižní Moravě.

Od prosince 2010 je Vojtová předsedkyní Asociace organizací cestovního ruchu, jejímž cílem je podílet se na tvorbě legislativních a hospodářských opatření ve vztahu k cestovnímu ruchu a být významným komunikačním kanálem mezi centrálními institucemi a regiony.

Foto: CCRJM

Štítky Zuzana Vojtová, ředitelka Centrály cestovního ruchu - Jižní Morava, ocenění, osobnost cestovního ruchu 2012, cestovní ruch, Jihomoravský kraj, Praha, Kamil Jankovský, Petr Bendl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zuzana Vojtová je osobností cestovního ruchu roku 2012  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.