Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

První Interspar v Brně se mění na Albert

Prvním obchodem Interspar, který se v Brně promění na Albert je prodejna v suterénu obchodního centra LETMO v Nádražní ulici. Dnes to oznámila společnost Ahold, která je provozovatelem sítě Albert a v březnu oznámila převzetí řetězce Spar. Změny se postupně dočkají všechny supermarkety a typická zeleno-červená značka tak zcela zanikne.

Už prvního října bude slavnostně otevřena přestavěná menší prodejna naproti brněnskému hlavnímu nádraží. "V souvislosti se spojením obchodních řetězců SPAR a Albert prošla prodejna především vizuální proměnou. Změnilo se rozložení prostoru prodejny a složení sortimentu tak, aby bylo z obou značek zachováno to nejlepší. Zákazníci se mohou těšit na pohodlný nákup za výhodné ceny, produkty od regionálních dodavatelů, širokou nabídku čerstvého zboží a řadu výrobků vlastních značek," uvedla mluvčí společnosti Dagmar Krausová.

ČTĚTE VÍCE: Z Intersparů budou Alberty: Ahold koupí konkurenční SPAR

První den budou přítomné hostesky, které poradí s orientací v novém obchodě a na první zákazníky také čekají dárky a výhodné ceny ovoce a zeleniny.

Zákazníci Intersparu si již možná všimli několika změn, ke kterým v posledních týdnech v jejich oblíbené prodejně dochází. Tou nejviditelnější je přítomnost sběratelských předmětů podle kresleného seriálu Šmoulové.

Štítky Interspar, albert, fůze, spojení, přestavba, změna, Albert Česká republika, Brno, AHOLD, Dagmar Krause

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

První Interspar v Brně se mění na Albert  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.