Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Grand Restaurant Festival: Nejezte blbě!

„Nejezte blbě!“ není doporučení Brněnské Drbny, ale nový slogan Grand Restaurant Festivalu, který dnešním dnem zahájil svůj již čtvrtý ročník.

Tento gastronomický festival vám dává možnost ochutnat delikatesy ve více než 100 vybraných restauracích po celé České republice. Jedná se o podniky vysoce hodnocené v anketě Maurerův výběr Grand restaurant 2013.

Svou účastí podpoříte nejen zajímavou gastronomickou událost, ale také lokální suroviny, biopotraviny a ekofarmy, které s festivalovými podniky spolupracují.

Co je ale hlavní? Že si tak můžete dopřát luxusní kulinářský zážitek, příjemnou atmosféru a obsluhu na profesionální úrovni za velmi příznivé ceny.

V Brně festival probíhá v restauracích Borgo Agnese, Holiday Inn Brno, Prominent Koishi fish & sushi, La Bouchée, Noem Arch, Pavillon a Valoria.

Festival se koná v termínu od 15. ledna do 28. února. Lístky je možné zakoupit na stránkách Grand Restaurant Festivalu a rovnou si zde i zarezervujete místo.

Na výběr máte základní menu (1 jídlo dle vašeho výběru + minerálka), dvouchodovou degustaci (2 jídla dle vašeho výběru + víno nebo pivo + minerálka) či tříchodovou degustaci (3 festivalová jídla + víno nebo pivo + minerálka).

Početný seznam restaurací účastnících se festivalu potvrzuje stoupající úroveň brněnské gastronomické scény. Za zmínku stojí první místa v TOP 10 v Maurerově výběru Grand Restaurant, která patří restauraci Koishi fish & sushi.

Brněnská Drbna se do jedné z restaurací osobně chystá a ráda se se svými čtenáři o vlastní zkušenost podělí v dalším příspěvku.

Napsala Monika Tomanová

Štítky Grand Restaurant Festival, Brno, soutěžící, gastronomie, restaurace, festival, jídlo, minerální voda, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Grand Restaurant Festival: Nejezte blbě!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.