Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

B2B Marketing & Sales konference v Brně

Pod záštitou internetové agentury SOVA NET se v Brně 13. října uskuteční druhý ročník SOVA B2B konference. Podnikatelé, CEO, obchodní a marketingoví ředitelé významných B2B firem se s vámi podělí o reálná data, postupy, výsledky a dopady obchodně-marketingových rozhodnutí, která ve své praxi učinili. Nechte se inspirovat skutečnými příběhy a zjistěte, jak rozvíjet podnik v prostředí digitalizace a rychlých změn na trhu!

Najděte fungující řešení & poučte se z chyb zkušených leaderů

Business manKrizový manažer Tatrovky, brněnský zakladatel 30 firem nebo řečník světového formátu. Nejen jejich případové studie zazní v přednáškovém bloku #sovakonference. Tematicky se budou opět držet řízení obchodu a marketingu v B2B firmách. Ing. Petr Karásek, MBA, LL.M, promluví o tom, jak probíhala restrukturalizace společnosti Tatra a jakou roli v ní sehrála samotná značka. Ing. Ladislav Chodák se podělí o svou mnohaletou zkušenost, jak rozvinout potenciál firmy akvizicemi a investicemi do start-upových projektů. Chybět nebude ani Filip Dřímalka, expert na digitální inovace a byznys development, nebo Jana Leitnerová, která se specializuje na využití sociálních sítí pro firmy. Jako speciální host vystoupí i kouč TOP manažerů a autor světového bestselleru No Fear Speaking, Joe Yazbeck.

Ať už jste začínající podnikatel, CEO významné společnosti nebo marketingový/obchodní manažer B2B firmy, zajisté si na konferenci najdete to své. „Při výběru řečníků a témat jsme dbali na to, aby se v prezentacích objevily praktické ukázky a reálné zkušenosti přednášejících specialistů,“ uvedla vedoucí marketingového oddělení SOVA NET, Michaela Náplavová. Navazující workshopy zase představí moderní techniky a dovednosti z obchodu a online marketingu, které si hravě osvojíte i ve vašem podnikání!

Seznamte se s odborníky a dalšími TOP manažery významných B2B firem

Osobní vazby jsou v B2B sektoru klíčové, a proto nebude ani letos v programu chybět moravský networkingový večírek. „Účastníkům konference opět poskytneme dostatečný prostor pro navázání nových obchodních kontaktů – ať už nad talířem pravých moravských dobrot a skleničkou lahodného vína, nebo prostřednictvím inovativní B2B sociální sítě Bezones,“ dodává CEO SOVA NET, Petr Mikšovič. Networkingová síť Bezones byla oficiálně představena na loňském ročníku konference. Od té doby se do ní zapojily už desítky firem a ochotně sdělily své první uživatelské dojmy, které vám nejen na večírku rádi představí zástupci projektu.

Business manPřijďte se inspirovat a posuňte svou firmu vpřed

Kompletní program a podrobné organizační informace #sovakonference najdete na oficiálním webu. Registrace je otevřena. Dlouho ale neváhejte, počet vstupenek je omezen!

 

Ať Vám to neuletí! 

 

PR text

B2B Marketing & Sales konference v Brně

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky konference, Brno, Tatra Trucks, Jana Leitnerová, Petr Mikšovič

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

B2B Marketing & Sales konference v Brně  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.