Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Na Stojáka, Hadrárna, Mandrage, Jazzfest a valentýnské darování krve

Brno nemůže Valentýn opomenout, a to i přesto, že symboly lásky se v centru tyčí po celý rok. Ale nebojte, tipy, kde bude nejvíce srdíčková výzdoba, pro vás nemám. To radši ukažte vy, že máte dobré srdce. Ale kromě toho, že ve středu potkáte více zamilovaných páru v centru, se změny nekonají – opět nás čeká pořádná dávka koncertů.

Romantické večeře na Valentýna jsou už docela klišé, ale samozřejmě proti gustu... A brečet doma, že je člověk sám, to už nemá vůbec smysl. Ve středu 14. února budete v brněnském Metru brečet leda tak smíchy, bude zde show Na Stojáka. Můžete se těšit na Lukáše Pavláska, Daniela Čecha, Petra Cerhu a další.

Ale je fakt, že někteří lidé řeší Valentýn skoro až na krev. Tak proč to nevzít doslova? Ve středu 14. února si můžete užít romantické dopoledne při darování krve – spousta červené, v areálu nemocnice se nějaké to srdíčko navíc taky najde. Pokud jste prvodárci, tak se nemusíte ani objednávat, stačí přijít. Rozhodně zajímavý tip na první rande, kdo to ozkouší?

Kapela Mandrage na rok 2018 chystá turné k nové desce. Připravované tour rozhodně nebude kopií toho, co jste měli možnost vidět a slyšet v minulých letech, kapela chystá zcela novou, originální podívanou, zajímavou po vizuální, technické i hudební stránce. Mandrage nemohou zapomenout na návštěvu Brna, těšit se na ně můžete ve čtvrtek 15. února v SONU.

Zažeňte blešákový absťák – se začátkem semestru, ve čtvrtek 15. února, se vrací do Brna stará dobrá Hadrárna v Buranteatru. Vezměte kámoše a přijďte si ulovit pár nových pokladů do skříně, které v klasickém obchoďáku, a už vůbec za tyhle ceny, nenajdete.

V polovině února odstartuje zpěvák Pekař DVĚ DUŠE TOUR, které navazuje na vyprodané koncerty předchozích úspěšných turné. Ale narozdíl od předchozích turné, pro aktuální je připraven zcela nový vizuální koncept. Přesvědčit se o tom můžete v sobotu 17. února na Flédě. Pekaře znáte především díky songům Bůh, Tančím a Za Tebou.

Americký pianista Brad Mehldau, který zahraje v neděli 18. února v Besedním domě, se do Brna vrátí po čtyřech letech. Tehdy na JazzFestu oslnil publikum se svým triem, nyní se představí se sólovým recitálem. Brad Mehldau patří do nejvyšší ligy jazzových a crossover hudebníků a jeho umělecký vývoj inspiruje početné pokračovatele po celém světě.

Autoři

Štítky Tipy na týden, kultura, koncerty, Brno, koncert, Mandrage, Den svatého Valentýna, darování krve, turné, Brad Mehldau, Lukáš Pavlásek, Daniel Čech, Besední dům, Buranteatr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Na Stojáka, Hadrárna, Mandrage, Jazzfest a valentýnské darování krve  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.