Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Přihlas se do Maturantky Roku a získej jedinečné zážitky

Už jen několik dní zbývá do konce přihlášek pro osmý ročník Maturantky Roku. Dívky skládající zkoušku dospělosti tak mají poslední šanci se přihlásit do soutěže krásy, ve které zažijí spoustu zábavy, neopakovatelných zážitků a získají nová přátelství.

 

Maturantky by neměly zmeškat příležitost stát se součástí něčeho neopakovatelného. Je to jednoduché – stačí zajít na webové stránky soutěže, poslat přihlášku s fotografií a takřka okamžitě je zde možné začít sbírat hlasy v prvním kole. Mezi nejlepší padesátku postoupí do semifinále 30 dívek z hlasování a dalších 20 na divokou kartu.

Kdo nic nezkusí, nic nezíská. Tvrzení, které platí i v soutěži Maturantka Roku. Předchozí finalistky zažily nespočet jedinečných zážitků, navázaly nová přátelství a také prorazily ve světě modelingu. Každá z nich totiž získala exkluzivní modelingovou smlouvu a další hodnotné ceny.

„Maturantka Roku opravdu není o sbírání cen. Je o sbírání zážitků a zkušeností. Je o přátelství, které trvá i po skončení soutěže. Ačkoliv je soutěží krásy, je prostě jiná,“ potvrzuje předchozí věty ředitelka soutěže Martina Matoušková.

Není čas ztrácet čas. Registrace jsou spuštěny pouze do 10. března. Poté odborná porota vybere padesát semifinalistek, které se zúčastní pražského castingu. Více informací a pohled do minulých ročníků najdete na webových stránkách a facebookových stránkách soutěže Maturantka Roku.

PR text

Štítky soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přihlas se do Maturantky Roku a získej jedinečné zážitky  |  Život a styl  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.