Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tron Laser Aréna: Skvělá zábava na Laser Game v Brně!

Je to adrenalin, vzrušení, perfektní zábava a člověk se za těch pár minut pořádně naběhá, což prospívá i tělu. Řeč je o Laser Game v Brně, která se nachází ve sportovním areálu Sport Balkán kousek od centra na Jugoslávské 5.

 

Zásah nebolí, protože se jedná pouze o bezpečný laserový paprsek, jehož zásahy snímá vesta, kterou má každý hráč na sobě. Nehrozí tedy žádné modřiny a hru tak hrají lidé všech věkových skupin, od školáků až po důchodce. Někteří jste možná Laser Game už hráli, jiní naopak viděli v seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“ (How I Met Your Mother).

Laserové brány

Tron Laser Aréna má hned několik technologických vymožeností, které svým hráčům nabízí, a které byly navrženy speciálně na zakázku pro tuto arénu. V Aréně jsou interaktivní laserové brány, které řídí automatizovaná technika. Laserová brána se po průchodu hráče aktivuje a uzavře tak průchod dalším hráčům, kteří jej pronásledují.

Díky aktivnímu systému sledování aktuálních pozic hráčů a jejich aktuálního skóre se v aréně mění taktické a herní mechanismy přímo při hře. Aréna tak například silnějším hráčům poskytuje výhodu, kdy jim uvolní průchody a slabším hráčům je naopak uzavře (laserovými bránami).

Nečekané zvraty díky TronPodu

Skóre se však může obrátit prakticky kdykoliv kterýkoliv hráč, díky zařízení, které se nazývá „TronPod“. Pokud jej kterýkoliv hráč střelí, jeho laserový paprsek je TronPodem roztříštěn a odražen směrem na všechny jeho protihráče.

Holografická zrcadla

Různě v aréně jsou také rozmístěna speciální tlustostěnná zrcadla, která odhalují různé kouty arény a díky tomu nesou název „holografická“. Skrze tato speciální zrcadla lze nejen vidět, ale také střílet, jelikož se od nich laserový paprsek ze zbraní odráží.

Hudební motivy

Nabízeno je více módů a hudebních prostředí, která jsou inspirována počítačovými hrami nebo filmy, jako Tron: Legacy, Vetřelec nebo Mortal Kombat.

Na nic nečekejte a přijďte si zahrát, udělejte si rezervaci teď hned! Hned vedle Laser Game se nachází bowling bar, kde můžete pokračovat v načaté zábavě.

PR text

Štítky zábava, Brno, Laser game, Balkán, zrcadlo, Jak jsem poznal vaši matku

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tron Laser Aréna: Skvělá zábava na Laser Game v Brně!  |  Život a styl  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.