Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

FOTO: Ráno mu policisté zakázali řídit, odpoledne zavinil nehodu pěti aut

Velkou míru drzosti projevil v pondělí odpoledne jedenatřicetiletý řidič Škody Octavia na Znojemsku. Muže kontrolovali policisté a když zjistili, že nemá řidičák, zakázali mu další jízdu. Muž však neuposlechl a o chvíli později opět usedl za volant a způsobil nehodu.

Ta na tři hodiiny zneprůjezdnila silnici I/53 v úseku mezi křižovatkami obcí Práče a Bantice. Při nehodě se srazila čtyři osobní auta a jedno nákladní. Vše se naštěstí obešlo bez vážných zranění.

Kolizi zavinil řidič Škody Octavia, který zatím z neznámého důvodu přejel do protisměru. Tam bočně postupně narazil do nákladního auta a dvou osobních, která jela od Znojma. Octavia dostala smyk a zastavila se napříč silnice, kde do ní narazilo ještě narazilo další auto.

„Dechové zkoušky všech zúčastněných řidičů byly negativní a hmotná škoda je zhruba čtvrt milionu korun," uvedla policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová. Problémy čekají zejména muže, který řídil i přes vyslovený zákaz policistů.

Foto PČR

Štítky Práče, nehoda, znijemsko, zákaz řízení, havárie, Škoda Octavia, okres Znojmo, Bantice, Znojmo

FOTO: Ráno mu policisté zakázali řídit, odpoledne zavinil nehodu pěti aut  |  Znojemsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.