Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Policisté vyšetřují smrt popeláře, byl slisován uvnitř popelářského vozu

Policie na Znojemsku vyšetřuje tragickou smrt pracovníka odpadové společnosti, zemřel údajně při čištění vnitřku vozu. Podle prvotních informací policie nebylo zjištěno cizí zavinění, prohlásil policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová.

„Případem úmrtí muže v sobotu v obci Tasovice se zabýváme. Podle prvotních informací nebylo zjištěno cizí zavinění a vše nasvědčuje tomu, že se jedná o pracovní úraz s následkem smrti," uvedla mluvčí.

Podle dnešního znojemského Deníku muž zemřel při čištění prostoru na odpad v nákladním autě. Deník přinesl informaci, že  kolega údajně omylem stisknul tlačítko pro slisování odpadu a stroj muže uvnitř auta zabil.

Podle listu muž nepracoval pro největší odpadovou společnost na Znojemsku FCC. Mělo jít o jinou společnost zabývající se svozem odpadů. Případem se bude zabývat i Státní úřad bezpečnosti práce. Policie událost nadále vyšetřuje.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky popelář, smrt, znojemsko, policie, okres Znojmo, odpad, Tasovice

Policisté vyšetřují smrt popeláře, byl slisován uvnitř popelářského vozu  |  Znojemsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.