Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muži se nechtělo škrabat námrazu z předního skla, do práce jel s hlavou vystrčenou ven z okýnka

Velmi svérázně vyřešil problém s namrznutým předním sklem dvaašedesátiletý muž ze Znojemska. Když před šestou hodinou ráno odjížděl do práce, nechtělo se mu škrabat námrazu z předního okna, tak jednoduše nastartoval, stáhl boční okénko, vystrčil hlavu a vyjel.

Do práce to měl necelých pět kilometrů. Zhruba v polovině trasy ho však předjíždělo jiné auto, muž tak musel schovat hlavu dovnitř. Vzhledem k tomu, že přes namrzlé čelní sklo vůbec neviděl, najel do protisměru a naboural dvě auta.

To ho však nijak nerozhodilo a pokračoval dál, aniž by zastavil. „Dopravní nehodu nám oznámila protijedoucí řidička. Na základě zjištěných informací se nám podařilo druhého účastníka této kolize během dvou hodin vypátrat," uvedla policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová. 

Ani jeden z řidičů naštěstí neutrpěl zranění a dechové zkoušky všech účastníků byly negativní. „Vyšly však najevo jiné závažné skutečnosti," dodala mluvčí.  

Autu, které řídil muž, skončila platnost techničáku v květnu roku 2017 a navíc je evidované na osobu, jenž před dvěma a půl lety zemřela. Obdobně tomu však je i s nabouraným vozidlem řidičky. Majitel tohoto auta už také téměř čtyři měsíce nežije.

„Šetřením včerejší ranní dopravní nehody, která se stala na nepříliš frekventované silnici mezi menšími obcemi na Znojemsku, se dále zabýváme," uzavřela Drahokoupilová.

Foto Ace Ventura, zvířecí detektiv

Štítky hlava z okna, auta, námraza, sklo, nehoda, znojemsko, okres Znojmo

Muži se nechtělo škrabat námrazu z předního skla, do práce jel s hlavou vystrčenou ven z okýnka  |  Znojemsko  |  Z kraje  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.